Letos se budeme pohybovat v okolí Českého ráje. Podíváme se na Malou i Hrubou skálu, Trosky, cestou potkáme nespočet výhledů, ale i stoupání a snad i krásné sjezdy. Okolní nádherná příroda CHKO Český ráj je samozřejmostí. Do Turnova se budeme dopravovat cyklovlakem z Hlavního nádraží v Praze, a poté už budeme pokračovat dále po cyklo a turistických trasách. Odjíždět budeme z Jičína opět cyklovlakem, který nás doveze zpět do Prahy. V sobotu ráno buďte prosím dobře nasnídaní a vemte si i svačinu/oběd do vlaku.

Budeme se na Vás těšit!

Termín:31.8.-1.9.2024
Stravování:Svépomocí / na ohni
Sraz:8:30 na Hlavním nádraží u Billy, u jížních eskalátorů
Příjezd:cca v 19:30 na Hlavní nádraží
Cena:600 Kč
Platby prosíme posílejte na BÚ Veselých Medvědů 152047780/5500Variabilním symbolem je datum narození dítěte. Do poznámky pro příjemce uveďte jméno a příjmení + název akce. Ostatním bude vrácen přeplatek nebo převeden do další akce.
Přihlášky:Formulář níže
S sebou:Vlastní nebo půjčené kolo v dobrém stavu, helma, láhev, malý batoh, náhradní duše, vhodná obuv na kolo, příp. další cyklo vybavení
Ostatní: spacák, karimatka, kopie PP, léky, které dítě užívá, přezůvky, pevná obuv, plavky atd.
Kontakt:Jan „Žumpík“ Tumpach,
+420 605 360 556,
zumpik@veselimedvedi.cz
Přibližná trasa:https://mapy.cz/s/nokofedare, nebojte se, ač trasa vypadá lehce kopcovitě, tak ne na všechny vrcholy budeme stoupat.