Registrace 2024

Jako každý rok tu máme pionýrské registrace k Veselým Medvědům. Pokud se i ty chceš stát Veselým Medvědem, tak je nutné aby jsi vyplnil registrační formulář, a co nejdříve zaplatil registrační příspěvek.

Cena registračního poplatku je odlišná dle oddílu:

Platby je nutné poslat na účet Veselých Medvědů u RB na číslo 152047780/5500 variabilním symbolem je tvé datum narození. Do poznámky pro příjemce můžeš vyplnit jméno a příjmení.

Nezapomeňte, že bez vašich registrací bychom nemohli fungovat a proto doufáme, že nám budete věrní i v dalších letech.

Nebojte se nezapomněli jsme ani na členské mikiny. Formulář s žádostí o do vyrobení vám bude zaslán po ukončení registrace v únoru 2024.

Proč být Veselým Medvědem

RODINA – Medvědi jsou jedna parta a považují se za jednu velkou rodinu, být jejich členem je malé vyznání toho, že pro tebe medvědi něco znamenají a máš je v srdci. Nemálo z nás díky Veselým Medvědům našlo přátelé či dokonce partnery na celý život

 HISTORIE, TRADICE – píšeme spolu historii, protože naše činnost není jen o jednom letním táboru, členové toho spolu podnikají daleko víc. Historie činnosti se datuje od roku 1996 a spoustu z nás už se chlubí 5-20letým členstvím. Medvědí členství tedy nebude nikdy krok vedle. 

HRDOST – každý, kdo je členem cítí určitou hrdost a pýchu. Dříve každý člen otiskl svůj otisk na totem v táborovém kruhu nebo se jinak „zvěčnil“ při slavnostní události. I nás jedna taková událost brzy čeká.

 POUTO – hrdého člena Veselých Medvědů jednoduše poznáte podle červené mikiny s logem. Každý si právě tuhle mikinu přeje, aby zapadl k ostatním, ale ne každý ji může získat. Červená mikina s potiskem medvídka vždy spojovala pouze členy.

TZ MEDVĚDÍN – neboli táborová základna a náš druhý domov, členům místo vždy otevřené. Prostor pro Relax, seberealizaci, odpočinek i práci. I proto jsme členy – protože nám na základně záleží a chceme budovat příjemné prostředí pro naše tábory i jiné akce.

DESKOVKOVÝ KLUB – jelikož si každý medvěd rád hraje, od 2.pol roku 2022 jsme se začali pravidelně scházet v deskovkovém klubu. Připojit se může samozřejmě úplně každý jako na všechny ostatní akce, ale jen členové mají tu možnost zahrát si zdarma.

POHODOVÝ VÍKEND + SLAVNOSTNÍ PŘIJÍMÁNÍ ČLENŮ – není nic lepšího než sezvat všechny Medvědy do medvědího doupěte na TZ Medvědín a přes víkend si pořádně zablbnout, odpočinout, posedět u ohně a poklábosit.

EXISTENCE – naplněním určitého počtu členů, kteří se u nás registrují vůbec můžeme fungovat, pokud bychom neměli dostatečnou podporu a členskou základnu naše existence by nebyla možná

 FINANCE – i tento někdy příjemný, někdy nepříjemný aspekt nelze opomenout, protože čím víc členů máš, tím víc peněz dostáváš a akce mohou být za příjemné ceny. Dokonce i rozhodovací právo v celém spolku se odvíjí od počtu členů.

VZOR – někdo, nebo něco z Medvědů pro tebe velmi znamená. Líbí se ti jeho postoje a názory, či tábornický um a správné chování a rád bys ho následoval. Chceš se stát vedoucím, anebo, prostě jen součástí správňácký party.

Registrační formulář