Vážení přátelé a kamarádi, Veselí Medvědi,

v předešlém měsíci došlo na naší pionýrské skupině k mnoha organizačním změnám. Mezi ty nejdůležitější patří právě změna Vedoucího PS (statutárního zástupce) a odchod oddílu Brumlové.

Již na začátku ledna jsem byl Radou 96. PS zvolen do funkce Vedoucího PS s účinností od 1.2. a dovolte mi, abych Vám nyní představil další zásadní změny, které nás budou v následujících měsících provázet.

Ke dni 31.1. byla oficiálně ukončena činnost oddílu Brumlové pod 96. PS Veselí Medvědi. Brumlové se rozhodli pokračovat v činnosti pod hlavičkou jiného spolku a my jim tímto přejeme mnoho štěstí v jejich činnosti.

96. PS tedy pod sebou nyní registruje pouze jeden oddíl, kterým je oddíl Radovani. Oddíl má nyní v plánu zpravidelnit svou činnost otevřením schůzkové činnosti s menšími dětmi na dvou místech – v Praze pod vedením Adama „Angrešta“ Breburdy a ve Velkých Popovicích pod vedením Baruny Zbejvalové. Dále se členové oddílu pravidelně scházejí na schůzkách deskovkového klubu „Radovanské deskobraní“ pod vedením Radka „Radmena“ Mrzeny a k tomu nás v roce 2023 čeká mnoho dalších jednodenních akcí a táborů tak, jak jsme zvyklí.

Závěrem bych chtěl jménem svým a jménem kolektivu vedoucích a instruktorů 96. PS srdečně poděkovat Radkovi „Vrkovi“ a Lucce „Voči“ Zázvůrkovým za jejich práci, kterou za celá léta pro Veselé Medvědy udělali.

Vážení Veselí Medvědi, pokud budete mít jakýkoliv dotaz, neváhejte mne kontaktovat na níže uvedeném mailu nebo telefonu.

Moc Vám děkuji za přečtení a těším se, až se spolu třeba potkáme na nějaké z našich akcích nebo na brigádách na naší milované TZ Medvědín.

Kontakt

Michal Koukal,
Vedoucí PS, statutární zástupce
vedouci@veselimedvedi.cz | michal@veselimedvedi.cz
+420 721 641 468