#tečenámdobot – Táborová základna Medvědín potřebuje nové střechy

Představení sbírky

Naše pionýrská skupina Veselí Medvědi věnuje svůj čas a úsilí k výchově a rozvoji dětí již 27 let. Nyní potřebujeme vaši pomoc, jelikož potřebujeme opravit střechy našich chatiček na TZ Medvědín, které jsou v katastrofálním stavu a hrozí, že dojde k poškození již zrenovovaných interiérů chatiček. 

Na většinu rekonstrukcí jsme schopni sehnat peníze z jiných zdrojů jako je MŠMT nebo magistrát hlavního města Prahy, ale nyní potřebujeme pomoc od vás, jinak naše práce nejen na renovacích chatiček přijde vniveč.

Na co konkrétně budou peníze z této sbírky použity?

Peníze chceme využít na kompletní opravu 15ti chatiček na naší TZ Medvědín, kterou jsme převzali před 7 lety v katastrofálním stavu, za tu dobu jsme opravili většinu vybavení aby táborová základna mohla opět sloužit dětem nejen na letní tábory. 

Každá koruna která bude vybrána díky této sbírce bude využita na táborové základně, pokud by se vybralo méně, tak uděláme alespoň tu nejnutnější část, kdyby se náhodou vybralo více, tak nás čeká na táborové základně mnoho dalších projektů jako je například: oprava střechy hlavní budovy, čistička odpadních vod, rekonstrukce kuchyně a mnoho dalších.