Letní kemp je zajišťován bez účastnického poplatku, aktivita je hrazena z dotačních prostředků Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy v rámci výzvy Letní kempy 2021 a z dotační podpory Magistrátu hlavního města Prahy v rámci programu Volnočasové aktivity dětí a mládeže.

Místem pobytu je horská chata Slunce, která se nachází v Krkonoších ve Velké Úpě, na jižní stráni Prostřední Výsluní v nadmořské výšce 900 m, její kapacita je 30 lůžek a v průběhu kempu zde nebudou ubytováni jiní hosté. Pokoje vícelůžkové, sociální zařízení je chodbě. K dispozici je jídelna s krbem, společenská místnost, sportoviště, venkovní kuchyně s otevřeným topeništěm a posezením. Maximální počet dětských účastníků kempu je 20. Účastníkem akce může být v omezeném počtu i doprovod dětí, a to až do naplnění ubytovací kapacity chaty.

Stravování: plná penze, (výletní obědové balíčky)

Programové zaměření: sportovní turistika, vaření ve venkovní kuchyni pod vedením odborného kuchaře

Cestování: odjezd hromadný v neděli 25.7. ze žst Praha hl. n.  v 10.09 hodin, (s možností přistoupit v Poděbradech), návrat 31.7. odpoledne

Cena a platba:  dotační program MŠMT, od dětí není vybírán žádný poplatek.

Cena pro účastníky nad 15 let a doprovod: 2.300 Kč

Přihláška ke stažení je ZDE. Formulář pro Posudek o zdravotní způsobilosti dítěte je ZDE (má platnost 2 roky od data vydání, pokud máte starší, ale stále platný, např. ze ŠvP, postačuje).

Podrobnější informace, případné dotazy: Radek Vrk ZÁZVŮREK, tel.: 773 212 007, e-mail: Radek@brumlove.cz